Kırıkkale'yi Marka Şehir Yapacağız

Kırıkkale

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Kırıkkale'nin yeni dönemde marka şehir haline geleceğini söyledi. Tarihin en büyük oyunu alarak başkan olmayı hedeflediğini belirten Saygılı, İl Teşkilatı ile ortaklaşa çalışarak hedefe ulaşacaklarını bi

KIRIKKALE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI
AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı, İstanbul dönüşünde Kırıkkale`de coşkuyla karşılandı. Saygılı`yı, Ankara-Kırıkkale karayolundaki Köseler Petrol Dinlenme tesisi önünde partililer ve vatandaşlar karşıladı.Saygılı, araç konvoyu eşliğinde Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığı binası önüne geldi. Burada düzenlenen karşılama töreninde konuşan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir, partilerinde aday olmanın zor olduğunu ancak aday olduktan sonra kazanmanın kolay olduğunu söyledi.Partililer, Belediye Başkan Mehmet Saygılı’yı tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Saygılı, gazetecilerin İstanbul Haliç Kongre Merkezi’ndeki adaylık açıklama törenindeki duygularını sorması üzerine, öncelikli olarak kendilerine gösterilen yakın ilgi ve sevgiye teşekkür etti.

GÜVENLERİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ
Saygılı konuşmasının devamında “Bu bir süreçti, Sayın başbakanımız aday olmamız konusunda irade gösterdiler. İnşallah sizleri bütün arkadaşlarımızı halkımızı hayal kırıklığına uğratmayacak şekilde yine toplumun her kesimini kucaklayarak bütün Kırıkkaleli hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu sürecin bir basamağı idi. İnşallah 29 Mart’da bu yetkiyi halk siyasi irade olarak bize vermeye devam ederse bizde onların emrinde olmaya devam edeceğiz. Kırıkkale ne zaman kucaklaşırsa hizmetin içerisinde kendini buluyor. İnşallah bundan sonraki süreçte Kırıkkale hizmet kervanı içinde kendini bulacak. Hizmetin karşılığının alındığını bu görüntüler ortaya koyuyor, tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. “dedi.

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Konvoy ile Köseler Petrol’den partisinin İl Başkanlığı’na geçen Saygılı, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Yeni dönemde Kırıkkale’nin hizmetlerle bir basamak daha iyi yere geleceğini belirten Saygılı, yeni dönemde Kırıkkale’nin marka şehir haline geleceğini söyledi. Kırıkkale tarihinin en büyük oyunu alarak başkanlığa gelmek istediğini belirten Saygılı, parti il teşkilatıyla gece gündüz çalışarak bunu başaracaklarını bildirdi. Başkan olması durumunda, kapsamlı bir çalışma modeli, proje üretme sistemi ile şehri iyi bir noktaya getireceğini belirten Saygılı, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

29 MART MİLAT OLACAK
Aday olmasında emeği geçen Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a, Milletvekilleri Oğuz Kaan Köksal, Ramazan Can’a Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a ve İl Başkanı Mehmet Demir’e teşekkür eden Saygılı, doğduğu, doyduğu yer olan Kırıkkale’den aday olmasının kendisini mutlu ettiğini kaydetti. AK Parti’den aday olmaktan gurur duyduğunu belirten Saygılı, gelişen Kırıkkale’yi hep birlikte yaşamak için 29 Mart akşamını beklediklerini ifade etti. 29 Mart’ın Türkiye için Kırıkkale için bir milat olacağını belirten Saygılı, yerel yönetimlerde ki başarının tekrar yakalanacağını açıkladı.


BAYRAK YENİDEN DALGALANACAK
İl Başkanı Mehmet Demir ise, AK Parti’nin bayrağını yeniden Kırıkkale Belediyesi’nde dalgalandıracaklarını söyledi. Kendisinin dava adamı olduğunu belirten Demir, dün, bugün yarın AK Parti’de görev yapacağını ve partilerinin gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti. Demir konuşmasının devamında, “AK Parti’den aday olmak zor, kazanmak kolay demiştik, hala da bunu söylüyoruz. Başbakanımız bir ibadet aşkıyla çalışmaktadır ve milletine sevdalı bir şekilde çalışıyor. Bende buradan şunu diyorum. İbadet aşkıyla çalışanların yanında olmak bile ibadettir. İbadet Aşkıyla çalışanların yanında durmak bile ibadettir”

BİZLER DAVA ADAMIYIZ
“Buradan Partimize müracaat eden bütün aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bir kişiye nasip olacaktı değerli kardeşimiz İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Saygılı’ya nasip oldu. Kendisine, ailesine, Kırıkkalemize hayırlı olsun diyorum. Değerli arkadaşlar burada şunu belirtmek istiyorum. Tabi ki herkesin nefsi var. Ama herkes hepiniz nefsimizi ayaklar altına alacağız. Bu dava için gecemizi gündüzümüze katacağız yine AK Partinin bayrağını Kırıkkale Belediyesinde dalgalanmasında hep birlikte çalışacağız. Biz dava adamıyız bu davanın için de bugünde yarında içinde olacağız” dedi.


BAŞKAN SAYGILI SLOGANLARI
Demir’in konuşmasının ardından alanda bulunan vatandaşlar, “Başkan Saygılı. Saygılı nerede biz oradayız. İşte meydan işte başkan. Senin olduğun her yerdeyiz. Kırıkkale seninle gurur duyuyor. Kırıkkalesizi istiyor, Kırıkkale size yakışır.” diyerek slogan attı. Alanda bulunan vatandaşlar daha sonra tek, tek Mehmet Saygılı’nın adaylığını tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 



seçmen
9.12.2013 19:51:55
Saadet Partisi Mahir YILMAZ` la bu dönem Belediye başkanlığını kazanacak inşallah. Kırıkkale halkı layık olduğu hizmetlere kavuşacak. Kırıkkale`nin bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yoktur. Oylar Saadete. 2 dönem Ak Parti belediye başkanlığı Kırıkkaleyi bir adım ileriye götürmemiştir.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ